Torna al Marejol la tercera edició del gran concurs de tast de vins a cegues, el 7 de març

by Restaurant Marejol, febrero 24, 2016

El restaurant Marejol de Vilanova i la Geltrú ha convocat per a dos quarts de vuit del vespre del dilluns 7 de març la tercera edició del seu concurs de tast a cegues. La convocatòria és per a parelles (no s’hi pot participar individualment). Hi col•labora la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.
S’espera que hi participin algunes de les parelles de tast a cegues més destacades de Catalunya, incloent-hi parelles que han guanyat el prestigiós concurs de Vila Viniteca, el més important dels que s’organitzen a Europa. De fet, l’any passat es va imposar al concurs del Marejol la mateixa parella que es va imposar a la primera edició del concurs de Vila Viniteca, formada pel sitgetà David Martínez i el també sommelier Rafel Sabadí.

Sota el títol de ‘Vins d’aquí, Vins d’allà i Vins de més enllà’, els participants del concurs del restaurant marejol poden inscriure’s a través del correu restaurantmarejol@restaurantmarejol.com fins una setmana abans del concurs. El preu de la inscripció, per parella, és de 100 euros. Caldrà tastar a cegues un vi escumós, dos de blancs, tres de negres i un d’especial. S’atorgaran fins a tres premis als qui aconsegueixin una major puntuació. Enguany aquesta tercera edició del concurs del Marejol ha aixecat més expectació que mai.

El premi a la parella guanyadora està dotat amb 600 euros. Els segons classificats s’enduran 400 euros, i els tercers 200. En tots tres casos la quantitat econòmica es bescanviarà per vins a escollir pels guanyadors del portafoli d’una distribuïdora catalana.

Pel que fa a la puntuació del concurs, cada apartat tindrà sis punts com a màxim. Caldrà endevinar, de cada vi, l’anyada, la varietat o varietats, el país, la zona geogràfica, la DO, la marca i l’elaborador. Abans d’iniciar-se el concurs, però, s’oferirà un ampli tast vertical històric del vi negre icona del celler Can Ràfols dels Caus d’Avinyonet del Penedès: Caus Lubis.

També cal dir que un dels particpants al concurs es podra endur a casa una exclussiva àgum de La Tâche de 1957 del mític Domaine de la Romanée_Conti del 1957

NO HI HA COMENTARIS


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*