Tenim premi mític: una Màgnum de La Tâche de 1955, del Domaine de la Romanée-Conti

by Restaurant Marejol, febrero 26, 2016

UN VI MÍTIC DE COL·LECCIONISTA A CONCURS

El concurs de cata a cegues per parelles que es celebrarà el dilluns 7 de marc al restuarant Marejol, compta amb una important novetat. Mentre el jurat deliberi, hi haurà una prova on només es podrà participar de manera individual. Els partcipant hauran d’encertar un vi a cegues i, qui tregue més puntauació s’endurà com a premi un gran vi de col·leccionista: una màgnum de La Tâche de 1955, del celler més mític de la Borgonya: Domaine de la Romanée-Conti. En cas d’empat, es tornarà a concursar fins que hi hagi un únic guanyador.

José Gallego, copropietari i responsable del celler d’aquest restaurant del número 35 del passeig de Ribes Roges de Vilanova, afirma que vol consolidar aquest concurs de tast de vins a cegues per parelles com el de referència al Penedès.

Jose Gallego, que ja fa mesos que treballa en l’organització d’aquesta tercera edició del concurs, destaca que és una iniciativa on tots plegats ens ho passem molt bé. Afegeix que ens fa molta il·lusió que un concurs així es pugui quedar a Vilanova. També destaca que al Penedès i als seus cellers hi ha molta tradició de tastar a cegues, i confirma que enguany aquesta iniciativa ha aixecat una gran expectació entre parelles de nivell.

NO HI HA COMENTARIS


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*