Tast vertical de Caus Lubis, de Can Ràfols dels Caus, el 7 de març al restaurant Marejol

by Restaurant Marejol, febrero 27, 2016
El dilluns 7 de març, abans de l'inici del Concurs de cata a cegues per parelles que organitza el Restaurant Marejol de Vilanova i la Geltrú, es durà a terme una cata vertical molt exclusiva. Es tracta de complir els 25 anys de la primera anyada del vi més prestigiós de Can Ràfols dels Caus: el Caus Lubis.
Fa pocs mesos, el celler va organitzar una sèrie de tastos verticals a diferents ciutats per celebrar-ho. Les xarxes socials van recollir algunes de les impressiones dels professionals i amants del vi que van assistir-hi.
 Carlos Esteva, propietari i alma mater de Can Ràfols dels Caus va manifestar que “A principis dels anys 80, vaig fer una aposta arriscada: plantar una vinya de Merlot en les dures condicions del Massís del Garraf. Fins al 1990 no em vaig decidir a fer un vi d’aquesta parcel·la única, el Caus Lubis, i fins a dia d’avui no he deixat d’aprendre’n i de sorprendre’m. Darrerament, la viticultura biodinàmica m’ha ajudat a entendre una mica més la relació entre aquests ceps i aquest ‘terroir’ tan particular. He fet una selecció de sis anyades que considero interessants per diferents motius i us convido a tastar-les.” 
Un experiència única destinada als participants al concurs

NO HI HA COMENTARIS


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*