Albert Jané obre els grans tastos del sisè Temps de Vi, a La Treva

by Restaurant Marejol, mayo 29, 2017

L’emergent vitivinicultor vendrellenc Albert Jané Úbeda estrenarà els grans tastos de la sisena edició de la fira Temps de Vi a la geltrunenca braseria La Treva. Serà a les vuit del vespre del dijous 8 de juny. Albert Jané, que va iniciar el seu camí personal ara fa set anys al Montsant després de deixar el celler familiar del Vendrell, presentarà vins dels seus tres projectes. Hi haurà vins emparats per la DO Montsant, per la DOQ Priorat i també els seus vins penedesencs elaborats a Mas Vilella, a la Bisbal del Penedès. Es podran tastar vins, doncs, dels cellers Acústic, Ritme i Autòcton. L’acte serà presentat pel periodista especialitzat Ramon Francàs.

D’Acústic Celler de la DO Montsant es presentarà Acústic blanc 2015 i el negre Braó 2014; de Ritme Celler del Priorat es podrà tastar Ritme negre 2015 i Plaer 2015 i d’Autòcton Celler es servirà l’Autòcton blanc 2015 i l’Autòcton negre 2015.

Les places es limiten a 50 persones. Tot just després del tast es servirà un pica-pica a la Plaça dels Lledoners. El tast i el sopar informal s’ofereixen a un preu de 25 euros. Les inscripcions per participar en l’acte ja estan obertes.

La Treva Braseria-Vinateria

Direcció: Plaça dels Lladoners, 10, Vilanova i la Geltrú.

Telèfon938 93 77 18

info@latrevahostal.com

NO HI HA COMENTARIS


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*